Zoom crește la bursă după dezvăluirea veniturilor cu 326% mai mari în 2020

Marea descoperire a pandemiei a închis anul cu venituri în valoare de 2.651 milioane de dolari, cu 326% mai mult decât în ​​2019. În ceea ce privește lunile octombrie, noiembrie și decembrie, conturile de profit au înregisrat 882,5 milioane dolari, cu 369% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent.

Compania nu a înregistrat doar venituri astronomice în 2020, performanța acțiunilor sale a fost de neoprit, într-o asemenea măsură încât a închis anul cu o reevaluare de aproape 400%. Cu toate acestea, sosirea vaccinurilor i-a încetinit progresul pe piață.

„Al patrulea trimestru a marcat un sfârșit puternic al unui an fără precedent pentru Zoom”, a explicat Eric S. Yuan, fondatorul și CEO-ul Zoom, într-o declarație.

Zoom se așteaptă ca evoluția crescîndă să continue și în 2021. În primele trei luni ale acestui an, compania se așteaptă să genereze venituri cuprinse între 900 și 905 milioane de dolari, cu mult peste estimările analiștilor.

În timpul pandemiei Covid19, compania Zoom, ce avea deja nouă ani de existență pe piață, a devenit sinonim cu cuvîntul videoconferința. În timp ce mulți vorbesc acum despre oboseala Zoom, coronavirusul continuă să se răspândească și viața tradițională de birou încă este contestată.

De fapt, există semne că pandemia Covid19 ar putea avea un impact durabil asupra vieții de la birou. Potrivit unui raport Pew Research, înainte de pandemie, doar unul din cinci muncitori care spunea că responsabilitățile lor de serviciu ar putea fi îndeplinite în principal la distanță lucrau, în totalitate sau de cele mai multe ori, acasă. Acum, 71% dintre acești lucrători își fac treaba , în totalitate sau de cele mai multe ori, de acasă și mai mult de jumătate doresc să continue să lucreze de acasă chiar și după pandemie.

Articole conexe

Leave a Comment